V ponuke eshopu TimeOutlet.sk nájdete tisíce modelov značkových hodiniek a šperkov od desiatok svetových módnych značiek. Pravdepodobne ste si všimli, a možno aj preto ste práve tu, že väčšinu ponúkaných modelov môžete zakúpiť za najlepšie ceny na nielen slovenskom, ale aj európskom trhu.

Možno si hovoríte, ako je to možné. Možno ste čítali ohováranie konkurencie o akomsi šedom dovoze. Možno váhate, či u nás môžete s dôverou nakúpiť. Poďme sa teda pozrieť bližšie na to, čo stojí za tými skvelými cenami značkových hodiniek, ktoré u nás na eshope práve vidíte.

V prvom rade sa za tým skrýva veľké množstvo práce. Od vyhľadávania spoľahlivých obchodných partnerov, cez komunikáciu a udržovanie dobrých obchodných vzťahov až po vytvorenie robustného a spoľahlivého systému, ktorý Vám, našim zákazníkom, ponúka vždy tú najlepšiu možnú cenu na vybraný produkt. Značkové hodinky a šperky nakupujeme výhradne od českých a európskych distribútorov, jedná sa o autorizované distirbutory značiek a veľkoobchody so značkovými hodinkami a šperkami. Snažíme sa pre Vás tovar nakupovať vždy čo najbližšie k výrobcovi, aby sme minimalizovali reťazec, ktorým tovar prechádza od výrobcu ku koncovému zákazníkovi.

Ale to samozrejme nie je všetko. Hodinky ponúkame už od roku 2015. Za tú dobu sme vyvinuli a zdokonalili systém, ktorý nám umožňuje nakupovať tovar vždy u toho najlacnejšieho dodávateľa, kde sa práve daný model vyskytuje na sklade. Ušetrené náklady potom vo forme lacnejšieho tovaru prenášame na Vás, našich zákazníkov.

Ale to stále nie je všetko. Strážime si nielen nízku nákupnú cenu hodiniek, šperkov a ďalšieho tovaru, ale vyvinuli sme aj vlastný systém, vďaka ktorému sledujeme cenu konkurencie a cenu nášho tovaru pravidelne aktualizujeme tak, aby pokiaľ to len trochu je možné, ste u nás našli tie najlepšie ponuky.

Toto všetko je možné aj vďaka domu, že robíme maximum vecí vlastnými silami. Nie sme leniví a neplytváme prostriedky tam, kde to nie je nutné. To je ďalší čriepok do mozaiky, kde výsledkom je tá najlšia cena pre Vás.

Napriek tomu, že ponúkame skutočne tie najlepšie ceny, nie je to na úkor poskytovaných služieb. Okrem predajných služieb poskytujeme aj kvalitný zákaznícky servis. Či už je to možnosť doplnkových služieb, ako je možnosť gravírovania hodiniek, tak aj po predajný servis, spolupracujeme so šikovným majstrom hodinárom, ktorý vyrieši akýkoľvek problém, ktorý by mohol nastať.

Nevieme zázraky, ale snažíme sa. Vyskúšajte nákup u nás a presvedčte sa, že aj kvalitný značkový tovar je možné zaobstarať lacno, s dobrým servisom a so zárukou!

TimeOutlet.sk nájdete na GLAMI.sk

Pricemania.sk – Porovnanie cien